kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

2023 uluslararası valorant Ligi’nde 2 Türk takımı yer alacak

Riot Games, Nisan ayında VALORANT esporunun 2023 yılında yaşayacağı değişimler hakkında bazı ipuçları vermiş, dünyanın en iyi oyuncularından kurulu en iyi takımlarının haftalık olarak en üst seviyede mücadele edeceği uluslararası ligleri tanıtmıştı.

2023 uluslararası valorant Ligi’nde 2 Türk takımı yer alacak
22.09.2022 13:30
142
A+
A-

Riot Games, Nisan ayında VALORANT esporunun 2023 yılında yaşayacağı değişimler hakkında bazı ipuçları vermiş, dünyanın en iyi oyuncularından kurulu en iyi takımlarının haftalık olarak en üst seviyede mücadele edeceği uluslararası ligleri tanıtmıştı.

 

Ağustos'ta da bölgesel Challengers etabının nasıl büyüyeceği ve daha üst seviyelerde başarıya ulaşabilmeleri için yetenekli genç yıldızlara ne tip fırsatlar sunacağıyla ilgili daha fazla bilgi paylaşılmıştı. Bu yeni sistem, bölgelerin en iyi takımlarının kendi uluslararası liglerinde mücadele edebilmesinin de yolunu açıyor. Son derece detaylı bir değerlendirme yapılması gerekiyordu çünkü bu liglerde yer almayı hak eden çok sayıda üst düzey aday bulunuyordu ama nihayet 2023'te EMEA Uluslararası Lig'de yer alacak on takım açıklandı.

 

EMEA Uluslararası Lig'e katılacak takımlar şu şekilde:

 

  • Vitality
  • Karmine Corp
  • BBL
  • FUT Esports
  • Giants
  • Heretics
  • KOI
  • Natus Vincere
  • Fnatic
  • Team Liquid

 

Neden bu takımları seçtik?

Gösterilen yoğun ilgiden ve yapılan sayısız başvurudan dolayı onore olmuş hissediyoruz ve son derece zorlu bir eleme süreci geçirdik. Yazılı bir başvuru, derinlemesine görüşmeler ve finansal incelemelerden oluşan bu elemeler aylar sürdü. Nihayetinde yeni VCT partnerlerimizde üç kritere baktık:

 

  • Taraftarları her şeyin önüne koyan mantalitemizi paylaşan, kapsayıcı topluluğumuzun arkasında olan ve profesyonelleri kararlı bir şekilde destekleyen kulüpler
  • Ürettikleri ilgi çekici içerikler, markalarının gücü ve heyecan uyandıran kadroları ile taraftarlarıyla güçlü bir bağ kuran kulüpler
  • Uzun vadeli düşünen, sürdürülebilirliğe odaklanan kulüpler

 

Ayrıca geçmiş rekabete dayalı performansa saygı duyduğumuzu ancak bunun verdiğimiz kararlarda önemli bir yere sahip olmadığını belirtmekte de fayda var. Bunun yerine gelecekte VCT'yi çok daha çekici kılabilecek takımlara odaklandık.

 

Rekabetçi VALORANT arenasında yeni bir sayfa açmaya hazırlandığımız bugünlerde bu bilgileri nihayet sizinle paylaşabiliyor olduğumuz için çok heyecanlıyız. Challengers 1. Aşama'nın başlamasıyla ve VCT tarihinin en büyük uluslararası turnuvasıyla 2023 yılında açılış yapacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.