kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
47,0390
EURO
53,5927
ALTIN
6.074,29
BIST
14.092,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
11:15 Cilt Kalitesini ve Yüz Uyumunu Destekleyen Modern Estetik Çözümler
07:20 Karavan Kiralama ile Yola Çıkmadan Önce Bilinmesi Gerekenler
08:51 Mülkiyet, Miras ve Aile Hukukunda Profesyonel Çözüm Ortaklığı
16:44 Kuaförlük Kursuna Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
21:47 Loda Mobilya ile Yaşam Alanlarında Seçkin, Modern ve Konforlu Bir Stil
22:37 Dossha Community: Activewear Odaklı Kadın Topluluğu ile Yeni Nesil Bağ Kurma Modeli
11:57 Fonksiyonel Nöroşirürji ve Omurga Cerrahisinde Mikrocerrahi Çözümler
19:48 Kız Çocuk Sandalet Seçimi: Yaz Aylarında Rahat, Sağlıklı ve Kullanışlı Modeller İçin Rehber
12:04 Aile, Tazminat ve Miras Hukukunda Profesyonel Çözüm Ortaklığı
14:47 En İyi Spor Deneyimi İçin: HUAWEI WATCH FIT 5 Pro
18:22 Peluş Oyuncak Seçiminde Güvenlik, Konfor ve Duygusal Gelişim Etkisi
13:02 Arkadaşlık Bağlarını Güçlendiren Eğlenceli Aktiviteler
22:27 Espor Kariyeri İçin Teknik Ekipman ve Donanım Optimizasyonu
20:02 SSSTik ile hızlı ve sade TikTok video indirici deneyimi
21:55 Modern İletişim Çağında Telegram Kanalları ve Bilgi Paylaşım Hızı
22:23 Kolye ve Bileklik Tercihleriyle Stil Yolculuğuna Çıkın
13:11 Yeni Nesil Sosyal Spor Trendi: Heyecan ve Macera Bir Arada
09:35 Web Sunucu Mimarilerinde Veri İşleme Hiyerarşisi ve Linux Kararlılığı
12:21 Zeytinburnu, Fatih ve Bayrampaşa’da Evden Eve Nakliyat Rehberi
21:35 Modern Haber Sitelerinde Dijital İçerik ve Etkileşimin Etkileri

14 Kasım Kurtuluş Bayramı Kutlandı

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.

14 Kasım Kurtuluş Bayramı Kutlandı
14.11.2022 13:50
112
A+
A-

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri 14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 09.30'da Atatürk Anıtı önüne çelenklerin sunulması, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla tören programı başladı.

 

Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma programının ardından saat 09.45'te Şehitlik Abidesi'nde çelenk sunumu, aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'mızın okunması ve saygı atışı gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen törene; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tnk Alb. Özcan Yıldız, Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer, Cumhuriyet Savcısı Semih Aydın, Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Metin Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Adem Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri, askeri erkân, daire müdürleri, okul müdürleri, dernek başkanları, basın mensupları, muhtarlar, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

14 Kasım Kurtuluş Bayramı saat 10.00'da Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen program ile devam etti.

 

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun ardından Kurtuluş Kızı temsili olarak Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer Şanlı Bayrağımızı takdim etti.

 

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tnk Alb. Özcan Yıldız, Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer, törene katılan okullarımızın ve halkımızın Kurtuluş Gününü kutladılar.

 

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer yapmış olduğu konuşmasında; “Sayın Kaymakamım, Sayın Garnizon Komutanım, Siyasi Partilerimizin Değerli Temsilcileri, Meclis Üyelerim, Sivil Toplum Örgütlerinin Değerli Temsilcileri, Sevgili Hemşehrilerim;

 

Güzel ilçemiz Malkara’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl kutlamalarına hepiniz hoş geldiniz.

 

Öncelikle hepimizi yasa boğan 100. yıl coşkumuzu bastıran İstanbul’da ki terör eylemi bir kez daha canımızı yaktı. Hepsi bizler gibi birer sade vatandaş olan, güzel vakit geçirmek için orada bulunan insanlarımız içimizdeki hainler tarafından katledildiler. Yaşanan üzücü olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ailelerin acılarını ulusça paylaşıyoruz.

 

Kurucu Önderimiz, Ebedi Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları dünyanın en güzel coğrafyasını bize vatan olarak emanet ettiler. Huzur ve güven içinde ay yıldızlı kan kırmızı bayrağımızın altında yaşamayı nasip ettiler.

 

Şehitlerimiz, gazilerimiz; vatanımızın her karış toprağını canlarınızı vererek, kanlarınız ile sulayarak kurduğunuz güzel yurdumuz sonsuza kadar size minnet duyacak. Emanetinize sahip çıkacaktır. Ruhlarınız şad, mekânınız cennet olsun.

 

Sağduyulu vatandaşlarımız, emniyet güçlerimizi şanlı ordumuz olduğu müddetçe her güçlüğün üstesinden geleceğimizin hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

Evet, acımız büyük, coşkumuz sevincimiz kısıtlı. Kurtuluşumuzun 100. yılı sebebiyle siz halkımıza yakışır program ve etkinliklerimizi ertelemek zorunda kaldık. Acılar paylaştıkça azalır. Yaşanan terör saldırısını lanetliyor ve ulusumuzun acısını içimizde hissediyoruz.

 

Güzel ilçemiz Malkara’mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle bu mutluluğu bize yaşatanlara, bu toprakları bize vatan kılanlara minnettarız. Çok çalışarak, taş üstüne taş koyarak, yılmadan değerlerimize sahip çıkıp koruyarak aldığımız emaneti gelecek nesillere taşıyacağız.

 

Malkara’mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun.” dedi.

 

Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer’in konuşmasının ardından Merkez Ortaokulu öğrencilerinden Mert Gülmez “Bir Kurtuluş Destanı” adlı şiirini, Alperen Kılıç  “Bu Vatan Kimin” adlı şiiri okudular.

 

Şiirlerin okunmasının ardından 14 Kasım Kurtuluş Bayramı etkinlikleri son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.