kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

2021 sonbahar en trend oje renkleri

2021 sonbahar en trend oje renkleri
17.08.2021 18:54
2.104
A+
A-

2021 sonbahar en trend oje renkleri şimdiden moda takipçisi kadınların tırnaklarını süslemeye başladı. Mevsimin değişmeye başladığı bu günlerde kadınların el güzelliklerini tamamlayan tırnaklarında kullandıkları oje renklerinde değişimler yaşanıyor. Kadın Fikri kadınları yeni trendleri sizin için denedi ve inceledi.

2021 sonbahar en trend oje renkleri eski klasiklerden ilham alıyor

French, puantiyeli, ombre tarzlarının kullanılacağı tırnaklar yine biz kadınların güzelliğine güzellik katacak. Özellikle French tarzı benimseyen kadınların tırnakları micro french uçlara sahip olacak. Fransız manikürü bu sonbaharda her zaman olduğundan daha yalın bir görüntüye sahip olacak.

Önceki sezonlarda popüler olan ombré tırnaklar bu sonbaharda da oldukça popüler. Geçen sezon hepimiz kütikülden uca solan ombré tırnaklar gördük. Fakat bu sonbaharda dikey şekilde ombré tırnaklar daha sık görülecek. Tırnaklarda göz alıcı bir illüzyon yaratan bu trendi sanırız hepimiz çok seveceğiz.

Tırnak şekillerine gelince, kare veya badem şeklindeki uzun tırnaklar oldukça popüler. Bu konuda karar verirken belirleyici unsur yine de yaşam stiliniz olacaktır. Rahat kullanabileceğiniz tırnak şekline ve uzunluğuna yaşam şeklinizi baz alarak karar vermeniz kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

Sonbahar oje renkleri

Los Angeles merkezli tırnak sanatçısı Betina Goldstein “daha açık ve daha parlak tonlara ulaşın” diyor. Özellikle instagramda hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olan ünlü nail art(tırnak sanatçısı); minimalist tırnak tasarımları, Fransız maniküründe özellikle tırnak uçlarındaki yaratıcı dokunuşları ve muhteşem ombré manikürleri ile tanınıyor.

Chanel’den “Mirage” veya Nails Inc.’den “Nude Girl” serilerinden menekşe renkleri Batina Goldstein’a göre bu yıl sonbaharda oldukça popüler olacak. Ayrıca yine  Chanel’den “Bleached Mauve” gibi karamelli ama sıcak tonlar kadınların favorileri arasında yer alacak diyen ünlü tırnak sanatçısı soluk mavi tonları için de popülerlik sinyalleri veriyor.

Renk yansımaları ve patlamaları yaratarak dikkat çekmek istiyorsanız yaz aylarında kullandığımız neon renkler sonbaharda da kullanılabilir.

Gülhatmi rengi ojeler popüler

İlk bakışta hafif kumlu bir renk gibi görünmesine rağmen tırnağınızda olduğu sürece açık pembe, leylak rengi ve kremsi haki tonlarının hakim olduğu bu renk hem her kıyafete yakışıyor hem de tırnak şeklinizi çok güzel gösteriyor.

Dior Sienna 428

Dior Sienna 428

Dior Sienna 428

Özellikle soğuk ve orta ten rengine sahipseniz tırnak sanatı uzmanları sonbaharda bu rengi kullanmanızı tavsiye ediyor. Ellerinizin güzelliğini gözler önüne serecek olan bu renk tırnaklarınızı nötr renkte ve cilalı olarak gösterecek.

Derin Kızıllar

Derin Kızıllar

Derin kızıllar

Sonbaharda yine kırmızı ve tonları tırnaklarımızda olmaya devam edecek. Renk açısından bordoya yaklaşan kırmızılar ve tam bordolar çok daha popüler olacak. Yanık bordo olarak da nitelenen bu renk tonu hemen her cilt rengi ile uyumlu olduğundan çok tercih ediliyor. Özellikle de yukarıdaki resimde yer alan şekilde nail art çalışması ile dikkat çekici tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Kahverengi

Kahverengi oje, 2020 sonbahar ve kışının en çok tercih edilen rengiydi ve bu trend 2021 sonbaharında yine devam ediyor. Derin maun tonlarından daha açık neredeyse bej tonlarına yaklaşan kahverengiler tarz kadınların ellerini süsleyecek. Bu renkler özellikle sarışın kadınlarda daha hoş görünüyor.

Orman Yeşili

Orman Yeşili

Yeşilin tonları

2021 yılında yeşil rengi oje renklerinde hakimiyetini ilan etti. Yine bu akımın devamı olarak sonbahar aylarında kadınların tırnaklarında yeşilin tonları hükmünü sürdürmeye devam edecek. Bu noktada tavsiyemiz derin orman yeşilini kullanmanız yönünde olacaktır.

2021 yılı sonbaharında en trend oje renkleri örnekleri aşağıda yer alıyor.

Farklı Renklere Sahip French Uçlar

Farklı Renklere Sahip French Uçlar

Navy blue

Navy blue

Bordo

Bordo

Hardal Sarısı

Hardal Sarısı

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.