kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
32,0889
EURO
34,9235
ALTIN
2.414,20
BIST
9.730,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Salı Açık
18°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

2021 Trend Örgü Topuz Modeli

2021 Trend Örgü Topuz Modeli
26.09.2021 12:00 | Son Güncellenme: 26.09.2021 00:02
855
A+
A-

2021 trend örgü topuz modeli özellikle magazin basınında da yakından tanıdığımız ünlü kadınlarda gördüğümüz göz alıcı ve çok güzel bir saç modelidir. Yapılışı biraz zahmetli olsa da çok zarif ve çok şık gösteren bir modeldir. Jeniffer Lopez, Angelina Jolie, Kim Kardashian ve daha birçok ünlü örgü saç modelini kullanıyor. Hem günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz hem de bir davete giderken kullanabileceğiniz örgü saç nasıl yapılır, bunu öğrenmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

2021 Trend Örgü Topuz Modeli Nasıl Yapılır?

  1. Saçınızı yıkayın ve temiz olduğundan emin olun, sonra iyice kurutun.
  2. Kıvırcık saçlı iseniz örgü saç yapmadan saçınızı düzleştirici ile düzleştirin.
  3. Saçınızın ön kısmında biraz saç bırakmak, ön kısmı kabartmak gibi bir fikriniz varsa bu ilk aşamada bunu yapmalısınız. Daha sonra bu mümkün olmayabilir. Ama bizim önerimiz ise, bütün saçınız başınıza tamamen yapışık, derli toplu olmasıdır.
  4. Saçınızın hangi kısmından itibaren topuz yapmak istiyorsanız orayı at kuyruğu şeklinde toplayın. Bu modelle saçınızı tam tepede toplamanız sizin için daha iyi olacaktır. Tüm saçınızı kullanmanız, bu modeli daha rahat ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. At kuyruğunu yaparken fazla göze batmayan lastik toka kullanırsanız iyi olur.
  5. Lastiğin durduğu yerden itibaren saçınızı sonuna kadar çok sıkı bir şekilde örün, örgünün sonuna geldiğinizde saçınızla aynı renkte lastik tokanız varsa onunla bağlayın.
  6. Şimdi örgü bitti ve at kuyruğu yapmak için taktığın lastiğin çevresinde örgüyü döndürün, yuvarlak bir şekilde aldığında o şekilde tutun.
  7. Saçınızla aynı renge sahip tel tokanız varsa o tokayla saçınızı örgünün uç kısmını başınıza tutturun.
  8. Modeli uzun süre kullanmak istiyorsanız, saçınıza saç spreyi sıkarak iyice sabitleyin.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.