kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
32,4883
EURO
34,7656
ALTIN
2.490,41
BIST
9.552,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

2023 çocuk odası modelleri

2023 çocuk odası modelleri
09.03.2023 00:59
1.703
A+
A-

Bu yıl çocuk odası modellerinin oldukça yaratıcı ve kesinlikle çocukların dünyalarına hitap eden modeller ile sizlere sunulduğunu söylemek isteriz. Arabalı yataklardan tutun da mobilyaların artık klasik bir izlenimden uzak durması için tasarlanmış olan farklı yapıdaki mobilyalar ile sizler de çocuğunuzun hayalindeki çocuk odasını modern çocuk odası tasarımları kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Çocuk odası mobilyalarını seçerken kız veya erkek çocuğu için kesinlikle kendilerine özgü bir oda hazırlamaya oldukça dikkat etmenizde fayda olacaktır. Sadece bir yatak veya gardırop değil artık çocuk odası takımlarının içinde her çocuğun odasında rahatlıkla hareket edebileceği tarzda oyun bölümlerini de kolaylıkla bulabilirsiniz. Yatak seçimlerinde artık sizleri oldukça modern ve bir oyun içinde hissedeceğiniz farklı tasarımlar beklemektedir. Eğer kardeşler aynı odayı paylaşacak ise ve tercihlerinizin içinde ranza tarzı yatak modelleri var ise artık modern tasarımlı ranzalar ile oların odalarını hayal dünyaları ile kolaylıkla birleştirebilirsiniz. Her şeyden önemlisi bu yıl çocuk odası takımlarında en göz çarpan noktalardan birisi de sadece onlar için ve sadece kullanabilecekleri eşyaları tasarlamış olan mobilya firmaları sizler de hem görsel olarak çok şık hem de çocuğunuz gerçek anlamı ile rahat edebileceği bir oda tasarlamış olacaksınız.

İnegöl mobilyası çocuk odası ve arabalı yatak tasarımına oldukça kaliteli ve görsel olarak ilk gördüğünüzde bayılacağınız tasarımlara imzasını atmıştır. Sizler de hem oldukça eğlenceli hem de bir rüya gibi bir çocuk odası hazırlamak istiyorsanız İnegöl mobilyası bünyesindeki çocuk odası takımlarına göz atabilirsiniz. Kız çocukları için prensesler gibi bir oda hazırlamak istiyorsanız o zaman hem küçük masalara ve sandalyelere kadar hem de prenses yataklarına kadar aradığınız he şeyi İnegöl mobilyası firması bünyesinde bulabilirsiniz. Yine aynı şekilde erkek çocukları için de çocuğunuzun hayalindeki ve oyunlarında yaşattığı odayı hazırlamak istiyorsanız o zaman da sevdiği kahramanlar ile aynı odayı paylaşmasını sağlayabilirsiniz. Araba tasarımları ile dizayn edilmiş yataklar ve üniteler oldukça sık tercih edilmektedir. Bununla birlikte sevdiği kahramanlara uygun olan diğer mobilyalar ile de odasını adeta bir çizgi film odası gibi hazırlamanız artık imkanız değil. Tüm bu bahsettiğimiz mobilyaları ise sanıldığı gibi oldukça pahalı ve yüksek fiyat aralıklarına almanıza da gerek yoktur. İnegöl mobilyası bünyesinden alacağınız çocuk odası takımlarını hem uygun fiyat aralıklarına hem de oldukça uygun taksitlere alabilirsiniz.

Çocuk odası tasarımı yaparken çocukların odalarında geçirdikleri vakitleri oldukça kaliteli bir şekilde geçirmeleri ve gerçek anlamı ile odalarını sevmeleri için kesinlikle onların gözünden dünyaya bakarak onların sevdiği şekilde dekorasyon yapmanız büyük önem taşımaktadır. Eğer gerçekten onların gözünden bakarak bir çocuk odası tasarlarsanız ve onların beğendiği mobilyalar ile bir dekorasyon yaparsanız kardeşlerin bile aynı odayı paylamaktan bile mutluluk duyacaklarını görebilirsiniz. Çocukların odalarında kesinlikle kendi dünyalarını yansıtmalısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.