kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9720
EURO
55,9456
ALTIN
6.277,99
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Başkan Gürün; Festivallerin Yasaklanmadığı, Gençlerin Endişe Duymadığı Yarınlar İçin Çalışıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali Muğla’nın Milas, Menteşe, Köyceğiz ve Fethiye ilçelerinde gerçekleşti.

Başkan Gürün; Festivallerin Yasaklanmadığı, Gençlerin Endişe Duymadığı Yarınlar İçin Çalışıyoruz
09.09.2022 12:30
143
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali Muğla’nın Milas, Menteşe, Köyceğiz ve Fethiye ilçelerinde gerçekleşti. Festivalin Menteşe ayağında konuşan  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Sanatçıların tutuklanmadığı, festivallerin yasaklanmadığı, gençlerin yarınlarından endişe duymadığı bir ülke için çalışıyoruz” dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan Uluslararası Zurnazen Festivalinin bu yıl 7’ncisi düzenlendi. Muğla’nın Milas, Menteşe, Köyceğiz ve Fethiye ilçelerinde düzenlenen uluslararası Zurnazen Festivaline 11’i Türk 2’si yabancı toplam 13 zurna üstadı katıldı. 4 ilçede düzenlenen Zurnazen Festivalini binlerce vatandaş katılım sağladı.

 

Menteşe’de Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirilen Zurnazen Festivaline Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP, İYİ Parti, Deva, DP, SP, Gelecek Partisi, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile binlerce vatandaş katıldı. Festivalde ünlü sanatçı Selçuk Balcı’da sahne alırken renkli görüntülere sahne oldu.

 

Başkan Gürün’den Birlik Mesajı

Zurnazen Festivalinde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “2014 yılında zurna festivali yapacağımızı söyledik. Zurnanın festivali mi olur dediler. Ama sizlerin büyük ilgisiyle ve katkısıyla bugün uluslararası Zurnarzen Festivalinin 7’ncisini gerçekleştiriyoruz. Zurna Orta Asya kökenli, Japonya ve Çin’den başlayarak tüm Türk Cumhuriyetlerinde, Türkiye’de, Ortadoğu’da Balkanlar’da ve Kafkaslarda çalınan ortak bir enstrümandır. Amacımız bütün bu bölgelerde ki insanların ortak bir değerini yakalayarak onlarla birlikte olmayı, o güzelliği birlikte paylaşmayı, barışı, sevgiyi ve hoşgörüyü ortaya koymaktır. Yunus diyor ki, ‘Bölüşürsek doyarız. Bölünürsek yok oluruz.’ Gerçekten öyle bir dönemden geçiyoruz ki hepimizin biraz soluk almaya, güler yüzle bir birimize hitap etmeye, dilimizi yumuşatmaya, gönlümüzü yumuşatmaya ihtiyacımız var” dedi.

 

Başkan Gürün: Sanatçıların Tutuklanmadığı, Festivallerin Yasaklanmadığı Yarınlar İçin Çalışıyoruz

Atatürk’ün yolunda aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceklerini vurgulayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Her ne olursa olsun bu topraklara umut ekiyoruz ve umudu yeşerteceğiz. Sanatçıların tutuklanmadığı, festivallerin yasaklanmadığı, gençlerin yarınlardan endişe duymadığı, en önemlisi de Atatürk’ün devrimlerinden ayrılmayan, rehberi hep Atatürk olan bir şehir ve bir ülke için hep birlikte yan yana kol kola devam etmeliyiz. Atatürk’ün yolunda aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.              

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.