kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
39,6706
EURO
45,7795
ALTIN
4.297,56
BIST
9.203,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Başkan Keleş özel çocukları yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Otizmle Yaşam Derneğinin düzenlediği programa katılarak özel çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Keleş özel çocukları yalnız bırakmadı
07.10.2022 10:22
125
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Otizmle Yaşam Derneğinin düzenlediği programa katılarak özel çocuklarla bir araya geldi.

 

Sakarya Otizmle Yaşam Derneği tarafından Yeni Döneme Merhaba Piknik Şöleni düzenlendi. CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş de çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Özel çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Keleş heyecanlarına ortak oldu. Otizmin bir engel değil farkındalık olduğunu belirten Başkan Keleş programı düzenleyenlere teşekkür etti. 

 

Otizmde farkındalık yaratmak adına bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken Başkan Ecevit, “Yeni döneme başlayan özel çocuklarımızı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemedik ve onlarla bir araya gelerek heyecanlarına ortak olduk. Bu tür programlar özel çocukların sosyalleşmesine, arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmeleri için oldukça önemli. Bu tür etkinliklerin artırılması da çocuklarımızın gelişimi için büyük önem taşıyor. Çocuklarımızı mutlu görünce bizlerde mutlu olduk. Kalpleriyle dünyamızı güzelleştiren özel çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.