kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
30,8689
EURO
33,2826
ALTIN
2.002,76
BIST
9.362,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
11°C
İstanbul
11°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
10°C
Çarşamba Açık
12°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Call of Duty Mobil Dünya Şampiyonası 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta Başlıyor

Toplamda 2 milyon doları aşan ödül havuzuyla en büyük mobil oyun turnuvalarından biri olan Call of Duty®: Mobil Dünya Şampiyonası’nda heyecan sürüyor.

Call of Duty Mobil Dünya Şampiyonası 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta Başlıyor
02.08.2022 12:40
159
A+
A-

Toplamda 2 milyon doları aşan ödül havuzuyla en büyük mobil oyun turnuvalarından biri olan Call of Duty®: Mobil Dünya Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Şampiyonada 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta başlıyor. 

 

4. Aşamaya kadar gelmeyi başaran 5 bölgeden toplam 40 takım, ödül havuzundan en büyük payı alabilmek için kıyasıya mücadele edecekler ve kazanan tacını elde edebilmek için son düzlükte bütün hünerlerini sergileyecekler.

 

Dünyanın dört bir yanından hayranlar, Call of Duty: Mobile Esports ve Call of Duty: Mobile YouTube kanallarında veya oyun içinden turnuva heyecanına katılabilir ve bölgesel play-off’ların her birinde tuttukları takımları destekleyebilirler. Call of Duty: Mobile uygulamasının yanı sıra Call of Duty: Mobile Latin Amerika, Call of Duty Mobile Japonya ve Call of Duty: Mobile Brezilya resmi YouTube kanalları da ilgili bölgesel etkinlikleri canlı yayın olarak aktaracaklar.

 

4. Aşamada oynanacak bölgesel play-off maçlarının tarihleri ve saatleri şu şekilde;

  • Hindistan: 13 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST ve 14 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST
  • Latin Amerika: 13 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT ve 14 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT
  • Avrupa: 20 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST ve 21 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST
  • Japonya: 20 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST ve 21 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST
  • Kuzey Amerika: 27 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST ve 28 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST

Bölgesel elemelerde 4. Aşama maçlarına kalmak için mücadele edecek takımlar ise şu şekilde:

Latin Amerika:          

•           iNCO Gaming

•           FR BULLS 

•           Team Zodiac

•           Zygnus E-Sports

•           iTi7an Esports

•           SKADE

•           INFLUENCE RAGE

•           Loops E-Sports

Hindistan:
 
•           GodLike Esports

•           Team Vitality

•           Enigma Gaming

•           Nirvana India

•           Revenant Esports

•           Fenrirxrebirth

•           i2k EliteX

•           RDX

 

Avrupa:

 •           Nova Esports

•           Light

•           Limitless eSport

•           Animus

•           AXIBYTE

•           Xitium

•           Prometheus

•           Cold Esports

 

Japonya:

 •           Team Vrilliant

•           7iz

•           SCARZ

•           BBV Tokyo

•           黒の組織

•           Jadex

•           Call of Juicy

 

Kuzey Amerika:

 •           Tribe Gaming

•           Un Dream

•           NYSL Mayhem

•           Wicked Esports

•           DST NA

•           Trucker Gaming

•           DramaZ

•           Cold Shower
 

Turnuva takipçiler, etkinlikleri Call of Duty: Mobile uygulamasından takip ederek ve izleyerek de özel ödüller kazanabilecekler. Kilo 141 Epik silah şablonu ve Özel Harekât 5 operatör görünümü gibi ücretsiz ve benzersiz hediyeler her bölgesel etkinlikte oyuncuları bekliyor olacak.

 

Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası 2022 etkinliğine dair daha detaylı bilgi için resmî web sitesini ve Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.