kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9709
EURO
56,0534
ALTIN
6.265,77
BIST
10.909,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Doğanlar Mobilya Grubu’nun Yükselen Başarısı

Doğanlar Mobilya Grubu 2022 yılının ilk yarısında konsolide net satışları gerçekleşen hedefleri doğrultusunda 1 milyar 426 milyon TL’ye ulaştı.

Doğanlar Mobilya Grubu’nun Yükselen Başarısı
20.09.2022 17:20
158
A+
A-

Doğanlar Mobilya Grubu 2022 yılının ilk yarısında konsolide net satışları gerçekleşen hedefleri doğrultusunda 1 milyar 426 milyon TL’ye ulaştı. Bu rakam önceki yılın aynı dönemine göre 97 oranında artışa işaret ediyor.

 

  • Doğanlar Mobilya Grubu 2022 yılının ilk yarısında konsolide net karını 51 milyon TL’ye ulaştırdı ve hedefini gerçekleştirdi. Bu şekilde, önceki yılın aynı dönemine göre 159 oranında artış sağladı.
     
  • Doğanlar Mobilya Grubu’nun 2022 yılının ilk yarısında brüt karı 2021 yılının aynı dönemine göre 114 artarak 495 milyon TL’ye ulaştı. Brüt kâr marjı geçen senenin aynı döneminde 32 iken, bu dönem 35 olarak gerçekleşti. 2022 yılı ilk yarı FAVÖK rakamı ise 102 oranında artırarak 18 FAVÖK marjı ile 256 milyon TL’ye ulaştı.
     
  • Doğanlar Mobilya Grubu aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine göre 42 oranında artırarak 2,5 milyar TL’ye yükseltti.
     

Bünyesinde yer alan Doğtaş, Kelebek, Lova Yatak, Kelebek Mutfak Banyo ve Ruum Store markalarıyla, mobilya sektörünün en dinamik gruplarından olan Doğanlar Mobilya Grubu, yükselen başarısını paylaştı. 

 

Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su İsmail Doğan, Doğanlar Mobilya Grubu’nun, son 1 yıl içinde devreye aldığı konularla ilgili bilgiler aktardı. Son 1 yılı değerlendiren İsmail Doğan, “ Geçtiğimiz yıl oldukça önemli işlere imza attık. Doğanlar Mobilya Grubu’nda yönetim yapısı 3’ü kadın bağımsız üyeyle daha da güçlendirildi. Ticari unvanımız Doğanlar Mobilya Grubu olarak değişti. Bedelli sermaye artırımına gittik ve teminat çeşitliliğini ve likiditeyi arttırmak amacıyla «Pay Rehni Programı» uygulamasını devreye soktuk. Bu gelişmelerin yanı sıra; Kuzey Kıbrıs, Senegal, ABD ve İngiltere’de kendi şirketimizi kurarak, mağazalaşmada hız kesmeyerek 600 mağaza sayısına ulaştık” şeklinde konuştu.

 

Bünyesinde yer alan tüm markaların ürün portföyünü esnek üretim modeli uygulamasıyla güçlendirdiğini dile getiren Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su İsmail Doğan, lojistik ve operasyon maliyetlerini optimize etme amaçlı yurt içinde 6 noktada lojistik ve operasyon merkezleri kurulduğunu, İzmir, Ankara, İstanbul Tuzla, Hadımköy ve Kayseri’de 19.000 m2 perakende bölge deposu ve Biga’da 20.000 m2, Düzce’de 25.000 m2 depo alanını devreye aldıklarını söyledi.

 

Sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk alanlarında da önemli çalışmalara imza atan grubun CEO’su İsmail Doğan, 2022’yi başarılı finansal verilerle kapatmayı planladığını ve çok çalışmanın karşılığını aldıklarını dile getirdi. Yıl sonu konsolide satış geliri büyümesini 80-90 oranında öngördüğünü belirten Doğan, 2022 yılına dair beklentilerin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek “Bu büyümenin rakamsal karşılığının 3,2-3,4 Milyar TL seviyesinde gerçekleşmesini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.