kadın
kadın haberleri
moda
kadın sağlığı
sağlık
aşk
ilişkiler
evlilik
boşanma
anne
çocuk
yaşam
dekorasyon
sağlıklı beslenme
diyet
güzellik
stil
trendler
Diyabetliler, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü Bostanlı’da farklı bir etkinlik ile kutladılar. Her yıl 14 Kasım tarihinde kutlanan "14 Kasım Dünya Diyabet Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenleyen Karşıyaka Sanat Derneği ve Bostanlıspor Kulübü, diyabetli çocuklar ve ailelerini Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde "Seramik Atölyesi"nde bir araya getirdi.
Gün boyu yapılan etkinliklerde diyabetli çocuklar ve aileleri ellerini çamura buladı ve günlük hayatlarında kullanabilecekleri gereçleri yapmanın mutluluğunu yaşadı. 14 Kasım Dünya Diyabet Günü farkındalığını kazandırmak amacıyla diyabetli çocuklar ve aileleri ile Karşıyaka Sanat Derneği&Bostanlıspor Seramik Atölyesi'nde bir araya getirdiklerini belirten seramik eğitmeni Seda Soylu, “Diyabetli çocuklarımızın sosyalleşmesine katkı vermek amacıyla, geleneksel seramiklerin gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevini üstlenmeyi görev edinirken, böyle anlamlı bir günde bu çocuklarımız ve aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Her birinin keyf alması ve el becerilerini sergilemeleri bizleri son derece mutlu etti. Destekleri nedeniyle tüm masrafları karşılayan Bostanlıspor ve Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy'a başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Kent Meclisi üyesi, Foça Belediyesi Engelli Meclisi Başkanı Nihal Gezgin ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz" dedi.
İlk kez gerçekleşen bu projeyi gelecek yıllara da taşımayı planlanmayı düşündüklerini ifade eden Seda Soylu, "Bu projede, çocuklar ve aileler seramik üretiminde bulundu. Kursiyerlere tüm aşamalar bilgilendirilmesi yapıldı, kendilerine el becerileri kazandırılmaya çalışıldı. Yapılan atölyedeki çalışmasında tüm malzemeler ücretsiz verildi ve katılım için de herhangi bir ücret alınmadı” diye konuştu.
Soylu, Karşıyakalıları da Bostanlıspor & Karşıyaka Sanat Derneği Seramik Atölyesi'ne davet ederek, "Gelin ellerimizi birlikte çamurla buluşturalım ve günlük hayatımızda kullanacağımız yepyeni eserler kazanalım, bu geleneksel sanatı öğrenelim" diye çağrıda bulundu.
İstanbul’un her ilçesine oyunlarını götürmeyi hedefleyen İBB Şehir Tiyatroları, Sen İstanbul'dan Daha Güzelsin oyunuyla Silivri’deki sanatseverlerle buluştu.
Ürünlerini Bilkom Güvencesiyle Türkiye’de pazara sunan TCL Electronics, yeni Google TV modelleri ve son teknolojiye sahip tüketici elektroniği ürünlerini Türkiye’de gerçekleştirdiği lansman ile tanıttı.
Çiğli Belediyesi, MÖ 130’lu yıllarda Çiğli bölesinde bulunan Leukai Antik kentinde yaşanan Aristonikos İsyanının konuşulacağı söyleşiye ev sahipliği yapacak.
Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ Hepsiburada, kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 150 bini aşkın iş ortağından oluşan bu büyük aileye ve katılacak yeni aile üyelerine pek çok fırsat sunuyor.
NVIDIA 3D sanatçısı Lorenzo Drago, NVIDIA GeForce RTX GPU'su tarafından hızlandırılan Unreal Engine 5, Blender ve Adobe Substance 3D Painter'ı kullanarak 'Etchū-Daimon Station' adlı yeni başyapıtını yarattı.