kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9709
EURO
56,0534
ALTIN
6.265,77
BIST
10.909,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Eski fuarları ne kadar özlemişiz

Başkan Soyer İEF kapsamında açılan stantları ziyaret etti   İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 91.

Eski fuarları ne kadar özlemişiz
06.09.2022 15:40
155
A+
A-
Başkan Soyer İEF kapsamında açılan stantları ziyaret etti
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 91. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ve Türkiye'de ilk kez yapılan Terra Madre Anadolu’nun dördüncü gününde ziyaretçilerle birlikte stantları gezdi. Başkan Tunç Soyer halkın fuara ilgisinin mutluluk verici olduğunu belirterek, “Ne kadar özlemişiz eski fuarları. Yine çoluk çocuk, maaile herkes burada. Çok keyifli. Herkes geleceğe dair moralini ve umudunu tazeliyor” dedi.
 
 
İzmir’in ticari ve kültürel hafızasını barındıran İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) ve uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir 2022 dördüncü gününde dolu dolu etkinliklere sahne oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de fuarda katıldığı etkinliklerin ardından gezintiye çıkarak katılımcılar ve ziyaretçilerle sohbet etti. İZSU Genel Müdürlüğü ve ESHOT Genel Müdürlüğü’nün hizmetlerini tanıttığı ve halkın sorularını yanıtlayıp taleplerini dinlediği stantlara uğrayan Başkan Soyer, ilçe belediyelerinin yer aldığı stantları da ziyaret etti.
 
 
İZSU standında çocuklarla buluştu
İZSU Genel Müdürlüğü standının çocuklar için ayrılan bölümünü ziyaret eden Başkan Tunç Soyer, çocuklara suyun önemini anlatmak amacıyla yapılan eğitici etkinliklere eşlik etti. Başkan Soyer, İZSU’nun atık su arıtma ve atık suyun geri kazanımına yönelik yeni teknolojilerle ilgili çalışmaları, tasarrufa teşvik eden sulama yöntemleri, yenilenebilir enerji projeleri, musluktan akan şebeke suyunun tadımı ve şebeke suyunun analiz sonuçlarının paylaşıldığı bölümlerde Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu’ndan bilgi aldı. Türkiye’nin en büyük ileri biyolojik atık su arıtma tesislerinden Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi için projelendirilen geri kazanım ünitesinin maket tasarımını inceledi. Ters Ş emsiye Yağmursuyu ve Enerji Hasadı Ar-Ge Projesi’ni maket üzerinde inceleyerek, projenin detaylarını dinledi. 
 
 
ESHOT’un hizmetlerini inceledi
Başkan Soyer, fuar gezisinde ESHOT Genel Müdürlüğü için ayrılan alana da uğradı. ESHOT atölyelerinde hazırlanan Gezici Kütüphane, Mobil Mutfak, Gezici Kreş ve Çocuk Oyun Aracı ile Taziye Otobüsü’nü inceleyen Soyer, Hatıra Panosu’nda fotoğraf çektirdi. 
 
 
Çok mutluyuz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çifte fuarın beklentilerini fazlasıyla karşıladığını ifade ederek, “Ne kadar çok özlemiş herkes eski fuarları. Yine çoluk çocuk maaile herkes burada. Çok keyifli. Herkes moralini ve umudunu tazeliyor geleceğe dair. Belki bu ekonomik krizi, hayat pahalılığını bir an olsun unutturabiliyoruz ve hayatın güzellikleriyle insanlarımızı tekrar buluşturabiliyoruz. O nedenle çok mutluyuz, fuarlar iyi ki böyle” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.