kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
43,6419
EURO
51,9394
ALTIN
7.052,17
BIST
13.797,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
8°C
İstanbul
8°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
13°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C

Koton, Love Koleksiyonu ile Patili Dostalarımıza ‘Göz Kulak Oluyor’!

Koton’un Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle, patili dostlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine destek olmak amacıyla hazırladığı Love Koleksiyonu, yedinci sezonunda da iyiliğe dönüşüyor.

Koton, Love Koleksiyonu ile Patili Dostalarımıza ‘Göz Kulak Oluyor’!
04.10.2022 21:10
122
A+
A-

Koton’un Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle, patili dostlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine destek olmak amacıyla hazırladığı Love Koleksiyonu, yedinci sezonunda da iyiliğe dönüşüyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak Koton mağazalarında mama dağıtımı yapılırken, barınaklar ve doğadaki patili dostlarımıza da mama ulaştırılıyor. 

 

Koton ve Bana Göz Kulak Ol Derneği’nin sokaktaki can dostlarımıza göz kulak olunması hedefiyle hayata geçirdiği Koton Love Koleksiyonu, yepyeni tasarımlarla zenginleşmeye devam ediyor. Hayvan figür ve desenli tasarımlarla sezonun hitlerinin yer aldığı koleksiyonda, sokakta yaşayan patili dostlarımıza destek olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

 

Koleksiyonda bu sezon kadın, erkek, kız ve erkek çocuk ürünlerinin yanı sıra kedi ve köpekler için özel triko, polar ve sweatshirt tasarımları da yer alıyor. 

 

Koton’un Bana Göz Kulak Ol Derneği ile sokak hayvanları konusunda farkındalık sağlama amacıyla hayata geçirdiği sevimli logosu ve özel hazırlanmış etiketleriyle dikkat çeken Koton Love Koleksiyonu; seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.