kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
39,3342
EURO
44,9189
ALTIN
4.264,98
BIST
9.435,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Mevcut ağaçların tümünün korunduğu alana 502 yeni ağaç daha dikildi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, MİMAR SİNAN PARKI’NDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ   Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın merkezdeki Mimar Sinan Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mevcut ağaçların tümünün korunduğu alana 502 yeni ağaç daha dikildi
19.10.2022 17:20
119
A+
A-

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, MİMAR SİNAN PARKI’NDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın merkezdeki Mimar Sinan Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Parkla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Çerçioğlu, parktaki mevcut ağaçların yerinde korunduğunu ve 502 yeni ağaç daha dikildiğini belirtti. Başkan Çerçioğlu, parkın mahalleye ve Aydın’a değer katacağının altını çizdi.

 

Aydın’ın birçok yerinde eşzamanlı olarak yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Mimar Sinan Parkı’nda da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Parkta incelemelerde bulunan Başkan Çerçioğlu, “Aydın’a yeni bir park daha kazandırıyoruz. 31 bin metrekare alana sahip Mimar Sinan Parkı’nda yaklaşık 30 milyon liralık yatırım gerçekleştiriyoruz. Aydınlıların nefes alabilecekleri bu alanda kütüphaneden etkinlik alanlarına, yürüyüş-bisiklet yollarından tenis kortuna, çocuk oyun alanlarından tematik koku bahçelerine kadar birçok farklı kullanıma yer veriyoruz. Ayrıca gençlerimizi de unutmayarak burada spor alanları, kaykay pisti ve fitness alanı da oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı. Alana 502 yeni ağaç daha dikildiğinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, bu yeşil alanın da Aydın’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.