kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
43,5391
EURO
51,4366
ALTIN
6.774,06
BIST
13.589,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Yağmurlu
11°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
11°C

OSMEK İp Sanatını Tanıttı

Yansıttığı tarihi değerlere uygun konferans, panel ve çeşitli toplantılara ev sahipliği yapan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, son olarak OSMEK işbirliğiyle vatandaşlara ‘String Art’ tanıttı.

OSMEK İp Sanatını Tanıttı
05.10.2022 16:28
144
A+
A-

Yansıttığı tarihi değerlere uygun konferans, panel ve çeşitli toplantılara ev sahipliği yapan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, son olarak OSMEK işbirliğiyle vatandaşlara ‘String Art’ tanıttı.

 

Osmangazi Belediyesi’nin Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlediği OSMEK, yeni bir çalışmaya imza attı. El sanatları eğitmeni Selma Endar eşliğinde Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleşen ‘String Art’ kursunda, iple örülen çivilerden şaheserler ortaya çıktı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği eğitimin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Endar, Fetih Müzesi’nde her hafta farklı bir etkinlik yaptıklarını vurguladı.

 

Daha önce düzenledikleri Tokat tahta baskı ve ebru sanatı gibi programların ardından farklılık oluşturmak istediklerini belirten Endar, “String Art, bir yüzeye belli bir düzende çakılmış çivilerin arasına gerilen ipler ile oluşturulan görsel sanata verilen isimdir. Günlük hayatımızın bir parçası olan iplerden çıkan tablolar gerçek anlamda heyecan verici. Etkinliğimize katılan vatandaşlarımız buradan mutlu bir şekilde ayrıldı. İnşallah, önümüzdeki günlerde yeniden farklı bir çalışma gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.