kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9709
EURO
56,0534
ALTIN
6.265,77
BIST
10.909,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Turizm ve Martı Grubu için yeni dönem

Geçtiğimiz günlerde bedelli sermaye artış sürecini, ödenmiş sermayesini 120 milyon TL’den 600 milyon TL’ye çıkartarak başarılı bir şekilde tamamlayan Martı Otel İşletmeleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, “Markamızın pozisyonunu daha ileri taşıyacak adımları atacak olmanın şevk ve gururu içerisindeyiz” dedi.

Turizm ve Martı Grubu için yeni dönem
27.06.2022 17:00
147
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde bedelli sermaye artış sürecini, ödenmiş sermayesini 120 milyon TL’den 600 milyon TL’ye çıkartarak başarılı bir şekilde tamamlayan Martı Otel İşletmeleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, “Markamızın pozisyonunu daha ileri taşıyacak adımları atacak olmanın şevk ve gururu içerisindeyiz” dedi.

OYA NARİN: “YENİ DÖNEM BAŞLADI”
 
24 Haziran 2022 tarihinde tamamlanan Martı Otel İşletmeleri Olağan Genel Kurulu’nun ardından bir açıklama yapan Oya Narin, “Öncelikle şirketimizin sermaye artışına katılan tüm yatırımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz. 2021 yılında bağlı ortaklığımız Martı GYO’nun başarıyla tamamladığı bedelli sermaye artışı ve Denizbank ile grubumuz arasında imzalanan 9 yıllık vade sonu 2030 olan yeniden yapılandırma anlaşması sonrasında, grubumuz adına çok önemli bir adım olan sermaye artışını da gerçekleştirdik. Dünya ve ülkemizdeki tüm sektör paydaşlarını etkileyen, ticareti ciddi manada sekteye uğratan pandemi ve Ukrayna’da yaşanan savaşın etkileri sonrasında, 2019 yılında dünya ekonomik büyüklüğünün yüzde 10.2’sini yaratan ve global olarak her zaman hızla büyüyen turizm sektöründe başlayan yeni döneme, Türkiye’deki öncü ve lider gruplarından biri olarak yeni ve kuvvetlenmiş sermaye yapımızla girmenin, markamızın pozisyonunu daha ileri taşıyacak adımları atacak olmanın şevk ve gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

MODERNİZASYON VE YENİLEME
 
Özellikle yılın ikinci yarısının Türk turizmi adına çok hareketli geçeceğini ve sezonun kasım ayının ortasına kadar uzayacağının altını çizen Oya Narin “Martı Grubu olarak tesislerimizin üst yönetimlerinde yaşanan atamalar sonrası, süre gelen kaliteli hizmet anlayışımızı daha da yukarılara taşımayı ve rekabetçi ortamda pazar pozisyonumuzu perçinlemeyi amaçlıyoruz. 2021 sezonu sonrası tesislerimizde kısmen başladığımız modernizasyon ve yenileme çalışmalarının ikinci ve daha büyük etabını bu sezon bitince başlatacağız. Başarıyla tamamlanan sermaye artış sürecimiz bu açıdan da büyük önem arz ediyor” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.