kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Gök Gürültülü
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

2022 Düğün Organizasyonu Fiyatları 

2022 Düğün Organizasyonu Fiyatları 
28.06.2022 08:00 | Son Güncellenme: 28.06.2022 01:32
2.513
A+
A-

Evlenmeye karar veren kişiler için düşünülmesi gereken çok fazla şey vardır. Düğün mekanı, davetiyeler, düğünün nasıl olacağı, yemekli olacaksa menü, gelinlik- damatlık diye diye liste uzayıp gidiyor. Düğün mekanı kararlaştırıldıktan sonra akıllara gelen bir sonraki soru ise düğün organizasyonunun nasıl olacağı sorusudur. Bu noktadaki en büyük merak edilen bir diğer konuda düğün organizasyon fiyatlarıdır. 2022 düğün organizasyon fiyatları yazımızı bu soruların cevaplarını arayan kişiler için hazırladık. 

Düğün Organizasyon Fiyatlarında Değişikliğe Neden Olan Etkenler 

2022 Düğün Organizasyonu Fiyatları 

2022 Düğün Organizasyonu Fiyatları

Düğün organizasyon fiyatları nasıl bir düğün istediğinize bağlı olarak değişecektir. Bundan dolayı düğün bütçenizi planlarken nasıl bir organizasyon istediğinize de karar vermeniz öncelikli adımınız olmalı. Muhteşem mi minimalist mi? Nasıl bir düğün istiyorsunuz? Öncelikle bunun kararını vermelisiniz. Bunun dışında istediğiniz mekanın dekoru buna uygun mu yoksa mekanın dekoru ile oynanacak mı? Bu gibi pek çok neden organizasyon fiyatlarını etkilemektedir. İkamet edilen şehre göre bile değişiklik yaşanılan organizasyon fiyatlarını etkileyecek diğer nedenleri sıralayacak olursak: 

Düğün Organizasyon Paketleri: Düğün organizasyon şirketleri; müşterilerinin ihtiyaçlarını paket paket ayırarak değişik bütçe oranları ile sunmaktadır. Temel ihtiyaçların yer aldığı standart paketlerden başlayan organizasyonlar için eklenecek her bir ekstra organizasyonun fiyatını arttıracaktır. 

Ekipmanın Kiralık Olup Olmaması: Düğün organizasyon firmaları arasında, depolarında ürün çeşitliliği bulunan firmaları tercih etmek, ekipman kiralamaktan daha hesaplıdır. Çünkü kiralama yöntemini yapan firmalarda, talep ettiğiniz ürünü başka bir firmadan kiralanıyor. Buna komisyon ve nakliye masraflarını da eklediğinizde pahalı faturalar çıkabiliyor. Deposu olan firmalar ise aracısız çalıştıkları için bu fiyat farkına maruz kalmıyorlar. 

Düğün Mekanının Sunduğu Seçenekler: Düğün mekanı için anlaşırken size sunulan seçenekleri göz önünde bulundurmalı ve organizasyon firması için gereksinimlerinizi buna göre belirlemelisiniz. Örneğin; standart pakette bulunan tek kollu şamdan yerine 6 kollu şamdan talep edebilirsiniz.  

Ekstralar: Standart pakette sunulandan farklı seçenekler isterseniz ekstra hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Genel olarak nikah masası süsleme, gelinlik, LCV hizmetleri, barkovizyon, müzik, DJ’ler, özel masalar vb. hizmetlerin tamamı ekstradır. Örneğin, ortadaki vazo yerine beş kollu kristal bir şamdan kullanırsanız, girişi aydınlatır ve taze çiçeklerle süslerseniz, düğün organizasyonu fiyatında artış görülecektir. 

Büyük Şehirlerde Düğün Organizasyon Fiyatları 

2022 Düğün Organizasyonu Fiyatları 

2022 Düğün Organizasyonu Fiyatları

İstanbul: İstanbul da düğün organizasyon firmaları kişi başı fiyatları minimum 5-10 TL’den başlatmaktadır. Elbette talep edeceğiniz hizmetin sınırı olmadığı için bu tamamen sizin ayırdığınız bütçeyle ilgilidir. İstanbul organizasyon firmaları için minimum 20-30 TL’lik standart paketlerden bahsetmek mümkündür.  

Ankara: Ankara’da organizasyon firmalarının fazla olması fiyatlarda da çeşitlilik olmasına neden oluyor. Standart fiyatlar kişi başı 5 TL’den başlarken ortalama fiyatlar 10-20 TL arasında.  

İzmir: Diğer iki şehirde bahsettiğimiz gibi organizasyon firmalarının çokluğu talep edilen hizmetler düğün organizasyon bütçesini değiştirmektedir. Ortalama paketler 20-30 TL arasında değişmektedir.  

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.