kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9720
EURO
55,9456
ALTIN
6.277,99
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali paydaşları buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde ve çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde 1 Ekim’de düzenlenecek Beyoğlu Kültür Yolu Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali paydaşları buluştu
25.09.2022 11:00
186
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde ve çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde 1 Ekim’de düzenlenecek Beyoğlu Kültür Yolu Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde festivalin paydaşı olan 62 kültür ve sanat kurumunun temsilcileri bir araya gelerek, tüm hazırlıkları gözden geçirdi. 

 

Ülkemizin somut ve somut olmayan kültürel mirasını gelecek kuşaklara aktarıp dünya sahnesine taşıyan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 1-23 Ekim tarihleri arasında benzersiz bir kültür-sanat deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Tiyatrodan sinemaya, edebiyattan dansa, müzikten dijital sanatlara, sergilerden sohbetlere 51 ayrı mekânda, 88 salon ve 5 açık hava sahnesinde, 6000’den fazla sanatçı ve 1000’den fazla etkinlikle gerçekleşecek festivalin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Festivalin paydaşı olan 62 kültür ve sanat kurumunun temsilcileri de Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde bir araya gelerek, festivalle ilgili son hazırlıkları gözden geçirdi. The Marmara Taksim Otel’de gerçekleşen buluşmada festivale ilişkin hazırlıklar ve süreç yönetimi büyük bir titizlikle ele alındı.

 

“Kültür ve sanatı desteklemek için varız”

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, özgün cazibe merkezlerine dönüştürülen kültür rotalarında eşsiz bir festivale daha imza atmaya hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi: “Beyoğlu Kültür Yolu 1 Ekim’de kapılarını açıyor. Hazırlıklarımız tamam. Bugün bizimle birlikte olan paydaşlarımızla bir araya gelip, son bir kez hazırlıklarımızın üzerinden geçtik ve fikir alışverişinde bulunduk. Sadece İstanbul’da 62 kültür ve sanat kurumu paydaşımız olarak yanımızda. Bizim Türkiye Kültür Yolu Festivalleri ile bir amacımız da sanata tüm disiplinleriyle destek vermek. Kültür ve sanat adına teşebbüste bulunanları desteklemek, paydaşlarımızı ve sanatçılarımızı yaratımlarıyla ön plana çıkarmak istiyoruz. Paydaşlarımız da üretimleriyle, kültür sanata yaptıkları yatırımlarla gücümüze güç katıyor. Destekleri için tüm paydaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Buluşma, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde çektirilen toplu fotoğrafla son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.