kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9709
EURO
56,0534
ALTIN
6.265,77
BIST
10.909,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

İmam Gazzali Camii, Osmanbey Yerleşkesinde İbadete Açıldı

Osmanbey Yerleşkesi  Harran Üniversitesi Hastanesi yanında hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan 1500 kişilik İmam Gazzali Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.

İmam Gazzali Camii, Osmanbey Yerleşkesinde İbadete Açıldı
18.11.2022 16:10
123
A+
A-

Osmanbey Yerleşkesi  Harran Üniversitesi Hastanesi yanında hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan 1500 kişilik İmam Gazzali Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.

 

Açış programına, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Şanlıurfa Adalet Komisyon Başkanı Muttalip Yakar, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Demir ile Nihat Denek, Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tolan, Haliliye İlçe Başkan Vekili Faruk Bayuk, akademik, idari personel ile hasta ve hasta yakınları katıldı.

 

Cuma Namazı öncesinde Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik birer açış konuşması yaptı.

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan; “Camilerimiz ibadet yeridir, ezanlarıyla minareleriyle İslam’ın mührüdür. Rabbim bu camide yapılan ibadetleri makbul eylesin, emek verenlerden Allah razı olsun. Camiler milletin infakıyla hayrıyla inşa olur.  2018’de kurulmuş bir derneğimizin, üniversitemizin, belediyelerimizin ve hayırseverlerin katkılarıyla birlikte harikulade bir eser ortaya çıkmış. Bu cuma gününde cuma namazıyla açılışını gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin inşallah.

 

Muazzam mimari yapısıyla İmam Gazzali Camisini bugün ibadete açtıklarını belirten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik; “Türkiye’nin en büyük kampüslerinden olan Osmanbey Kampüsümüzde bir camimiz vardı. Ama artık üniversitemize yetmiyordu. Üniversitemize yeni fakültelerin açılması, öğrencilerimizin ve personelimizin sayısının artması ve Üniversite Hastanesinin yerleşkemizde bulunmasından dolayı cami ihtiyacı hissedilmişti. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu araştırmalar neticesinde Üniversite Hastanemizin olduğu bölgeye karar verilmişti. Hastanede çalışan personel, hasta ve hasta yakınlarının çok yoğunluğundan dolayı buraya yapıldı. Çok güzel bir camii olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Açış konuşmalarının ardından Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tolan tarafından gelen misafirlerle dua etmesinden sonra kurdele kesimi gerçekleşerek, Cuma namazı kılındı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.