kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9720
EURO
55,9456
ALTIN
6.277,99
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Keçiören’deki Uçurtma Şenliğine Yoğun İlgi

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Çorumlular Derneği iş birliğinde ilçedeki Kartaltepe Kent Ormanı’nda uçurtma şenliği düzenlendi.

Keçiören’deki Uçurtma Şenliğine Yoğun İlgi
26.06.2022 19:30
286
A+
A-

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Çorumlular Derneği iş birliğinde ilçedeki Kartaltepe Kent Ormanı’nda uçurtma şenliği düzenlendi.

 

Uçurtma şenliğine Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Keçiören Çorumlular Derneği Başkanı Okay Erözgün, dernek üyeleri ve çocuklar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Başkan Altınok, çocukların yoğunlukta olduğu katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Nesil değişti. Çocuklarımızın oyunları değişti. Dijital bir dünyaya girdiler. 3-4 yaşındaki çocuklarımızın yaptığını şu an biz yapamıyoruz. Biz sokaklarda oyun oynayarak büyüdük, onlar daha farklı büyüyor. Tabi önceki çocuklar daha sağlıklıydı, şimdi çocuklarımız daha çabuk hastalanıyor. Bizim çok arkadaşımız vardı ve arkadaşlık hukukumuz oluşuyordu. Şimdi sosyal medyada çocuklarımız enerjilerini atamıyor. Bilye, topaç, seksek, futbol gibi her türlü oyunu oynardık. Kışın kızak kayardık. Değerlerimizi yaşatmak için çok yakında geleneksel çocuk oyunları festivali yapacağız.” dedi.

 

Keçiören'de çocuk olmanın önemli avantajları olduğunu da dile getiren Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Keçiören’de çocuk olmak güzel. Biz çocukluğumuzda Gençlik Parkı’na ya da Kuğulu Park’a giderdik. Şimdi buralara gitmek yerine çocuklarımız için Deniz Dünyası, Doğal Yaşam Parkı, teleferik, aqua parklar, lunapark, buz pateni pisti gibi onlarca tesis yaptık. Türkiye’de en çok park olan ilçe Keçiören. Şimdi 1.840 dönümlük bir park daha yapıyoruz. Orman Genel Müdürlüğümüzden aldığımız bu alana Türkiye’nin en büyük parklarından birini yapıyoruz. Kösrelik göletine de su oyunları alanı yapacağız. Burası da 179 dönümlük bir alandır. Yine en çok spor tesisi de Keçiören’dedir. Voleybol sahası, tenis kortu, basketbol sahası ve halı sahalarımız ücretsiz hizmet veriyor. Bu anlamda Keçiören’de çocuk olmak güzel.”
Başkan Altınok uçurtma şenliğinin düzenlenmesine katkı sunan sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür ederek, “Çorumlu Dernekler Federasyonumuza, Keçiören Çorumlular Derneğimize ve uçurtma şenliğinin düzenlenmesi için emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Altınok konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte çocuklara uçurtma dağıtırken, daha sonra onlarla birlikte uçurtma uçurdu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.