kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9709
EURO
56,0534
ALTIN
6.265,77
BIST
10.909,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Tunç Soyer: Siyasetimiz başka hayatı mümkün kılmak için

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım töreninde Başkan Tunç Soyer, “Demokrasiye ihtiyacımız var, bu topraklarda üretilen refahın adil paylaşımına ihtiyaç var.

Tunç Soyer: Siyasetimiz başka hayatı mümkün kılmak için
20.11.2022 14:50
135
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım töreninde Başkan Tunç Soyer, “Demokrasiye ihtiyacımız var, bu topraklarda üretilen refahın adil paylaşımına ihtiyaç var. Biz başka bir hayatın mümkün olduğunu bildiğimiz ve onu kurmak için siyaset yapıyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer çoğunluğu kadın 500 yeni üyenin Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılımı için düzenlenen törene katıldı. Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki törene Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Kani Beko, CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ebru Okay, ilçe başkanları da bulundu.

Soyer: “Demokrasiye ihtiyacımız var”
Başkan Tunç Soyer, “Dünyanın en güzel noktasında olağanüstü bir iklim kuşağında yokluk içinde, sefalet içinde, işsizlik içinde kıvranıp duruyoruz. Bu bir kader değil. Bu yanlış politikaların bizi getirdiği noktadır. Bunun başka türlüsü mümkün. Bu güzelim topraklarda olağanüstü zengin bereketli topraklarda el ele güler yüzle sağlık içinde çocuklarımızın geleceğinden kaygı duymadan, barış içinde huzurla yaşayabiliriz. Demokrasiye ihtiyacımız var. Bu topraklarda üretilen refahın adil paylaşımına ihtiyaç var. Biz başka bir hayatın mümkün olduğunu bildiğimiz için onu kurmak üzere siyaset yapıyoruz. Bizim siyaset yapma sebebimiz sadece bu. Başka türlü bir hayat mümkün. Bir gün bu anlaşılsın istiyoruz. Bu salonda bulunan, çoğunluğu kadın olan yurttaşlarımız bunu anlamış ve bu anlamda bize eşlik etmeye k arar vermiş. Hepinizin önünde saygı ve sevgiyle eğiliyorum” dedi.

Yücel: “Bizim zenginliğimiz”
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Geçmişte farklı partilere oy vermiş, gönül vermiş olabilirsiniz. Bunların hiçbiri mesele değil. Bizim zenginliğimiz. Bizim CHP olarak önceliğimiz başta kurucumuz, ülkemizin kurtarıcısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Başta Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milleti ile birlikte bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımızın simgesi sembolü şehitlerimizin al kanıyla sulanmış al bayrağımız” dedi.

Yeni üyeler adına İzmir Demokrasi, Barış ve Emek Platformu'ndan Gizem Açı da CHP'ye kayıt olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.