kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9720
EURO
55,9456
ALTIN
6.277,99
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Afyon Yeşilçiftlik’te çadırlar kuruldu

400 kilometrelik Zafer ve Anma Yürüyüşü bu gece başlıyor   İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünde Kocatepe'den başlayıp İzmir'de sonlanacak Zafer ve Anma Yürüyüşü’nün hazırlıklarını tamamladı.

Afyon Yeşilçiftlik’te çadırlar kuruldu
24.08.2022 21:30
170
A+
A-

400 kilometrelik Zafer ve Anma Yürüyüşü bu gece başlıyor
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünde Kocatepe'den başlayıp İzmir'de sonlanacak Zafer ve Anma Yürüyüşü’nün hazırlıklarını tamamladı. Yürüyüş öncesinde konaklamak için Afyon Yeşilçiftlik’te kamp alanı kuruldu. 400 kilometrelik Zafer ve Anma Yürüyüşü bu gece başlayacak.

İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Afyon Kocatepe'den başlayıp İzmir'de sonlanacak 400 kilometrelik Zafer ve Anma Yürüyüşü bu gece başlayacak. Yürüyüşe katılacak kafilenin konaklaması için Afyon Yeşilçiftlik’te kamp alanı kuruldu. Büyük Taarruz öncesi Türk ordusuna kucak açan Yeşilçiftlik 400 çadıra ev sahipliği yapıyor. Alana seyyar duş alanları ve tuvaletler de yerleştirildi.

Kafileye 3 öğün yemek
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Zafer ve Anma Yürüyüşü boyunca yemek ve ikram dağıtacak. Kafilenin İzmir'e kadar sürecek yürüyüşünde 15 araç ve bir mobil tır, çorba, kumanya ve 3 öğün yemek verecek. Kocatepe yürüyüşünde de 5 bin kişilik çorba ve karakılçık ekmeği dağıtılacak.   

173 sporcu yürüyecek
Lisanslı dağcı, sporcu ve gönüllü gençlerden oluşan yürüyüş kafilesi, bağımsızlık mücadelesinin hürriyet ve istiklal coşkusuyla mayalandığı 400 kilometrelik Zafer Yolu'nu atalarımızın geçtiği köy ve kasabalardan geçerek 14 günde tamamlayacak. Tarihi yürüyüşün ilk etabında 31'i Anadolu'nun değişik kentlerinden olmak üzere toplam 65 dağcılık kulübü üyesi sporcu ve vatandaşlar katılacak. 4 etap olarak planlanan Zafer Yürüyüşü'nde toplam bin kişi yürüyecek. 400 kilometrelik destansı yürüyüşün tamamında ise 68 kadın sporcu olmak üzere toplam 173 sporcu olacak.

Kampta mutlak sessizlik sağlanacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Zafer ve Anma Yürüyüşü kapsamındaki etkinlikler Büyük Taarruz öncesi Türk ordusuna kucak açan Dereçine’de bu akşam başlayacak.  
Açılış İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ ve Prof. Dr. Ergün Aybars’ın konuk olarak katılacağı “Barış ve Türkiye Söyleşisi” ile yapılacak. Aynı gece ünlü sanatçı Haluk Levent de sahne alacak. Konserin ardından Dereçine’den Yeşilçiftlik’e düzenlenecek 8 kilometrelik halk yürüyüşüyle Zafer ve Anma Yürüyüşü bu gece başlayacak. Kafile geceyi Yeşilçiftlik’teki kamp alanında 100 yıl önceki savaş koşullarında; tam sessizlik içinde geçirecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.