kadınkadın haberlerimodakadın sağlığısağlıkaşkilişkilerevlilikboşanmaanneçocukyaşamdekorasyonsağlıklı beslenmediyetgüzellikstiltrendler
DOLAR
49,9709
EURO
56,0534
ALTIN
6.265,77
BIST
10.909,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
12°C
Kadınca Haberler/Bilgiler
18:09 Ayrılık Sonrası Evde Kalan Eşyalar Ne Yapılmalı?
23:06 Yeni Nesil Sedan Modellerde Aerodinamik ve Performans Dengesi
20:07 Tayt Kombinleri: Siyah Taytla Yapılabilecek 10 Şık Kombin
20:15 Kendine Alan Açmak: Her Şeye Yetişmeye Çalışan Kadınlar İçin Sınır Değil Denge Rehberi
20:13 Karar Verirken Başkalarının Onayına İhtiyaç Duymayı Nasıl Azaltabilirsiniz?
20:12 Karar Veremediğinizde Doğru Seçeneği Bulmak İçin 5 Adımlı Yöntem
20:57 Mesajlaşırken İlgiyi Kaybetmeden Sınır Koymanın Yolları
20:57 Ayrılık Sonrası Eski Partnerle Görüşmeye Devam Etmek Doğru mu?
19:28 Sonbahar–Kış 2026 Ev Aydınlatma Trendleri: Doğal Dokular, Sıcak Işık ve Fonksiyonel Tasarımlar
20:46 Bir Erkeğin Gerçekten İlgilendiği Nasıl Anlaşılır?
19:28 Günlük Stilin Tamamlayıcısı Tonny Black ile Spor Ayakkabı Seçimi
11:07 Doğayla iç içe bir yaşam için akıllı yaklaşım
09:56 Okul Öncesi Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
20:42 İstanbul’da Premium Çiçek Denildiğinde Akla Gelen İlk İsim: Ribbon Flowers
20:14 Bebeğinizi Giydirirken Doğru Seçim Nasıl Yapılır?
20:21 Horlamaya Hangi Uyku Pozisyonu İyi Gelir? Horlamayı Azaltmak İçin 7 Öneri
09:29 En Uygun VDS Seçenekleriyle Güçlü ve Esnek Altyapı Çözümleri
20:42 Tatil Çantanızın Vazgeçilmezi Alt Giyim Parçalarıyla Hafif ve Şık Yaz Kombinleri
09:33 Stresi Azaltmaya ve Ruh Halini Desteklemeye Yardımcı 7 Besin
20:26 Verimli Bir Günlük Plan Nasıl Yapılır? 7 Etkili Kural

Gümüşyaka, Hacıyusuflar, Macun , Dereköy Grup Bağlantı Yolunda Stabilize Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Gümüşyaka Mahallesi’ni Hacıyusuflar Mahallesi’ne Bağlayan yayla yolunda stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Gümüşyaka, Hacıyusuflar, Macun , Dereköy Grup Bağlantı Yolunda Stabilize Çalışması
05.11.2022 12:40
108
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Gümüşyaka Mahallesi’ni Hacıyusuflar Mahallesi’ne Bağlayan yayla yolunda stabilize çalışmalarını sürdürüyor. Yenilenecek yol bölge mahallelerine ulaşımı yarım saat kısaltacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Elmalı, Hacıyusuflar Mahallesini Gümüşyaka Mahallesi’ne bağlayan Eren yayla yolu olarak bilinen 10 kilometrelik yolda genişletme, onarım ve alt yapı çalışması yapıyor. Özellikle hayvancılıkla uğraşan ve yaz aylarında yaylaya çıkan vatandaşların sıklıkla kullandığı, engebeli eski yolda sürdürülen çalışmalarıyla bölge halkı daha güvenli bir ulaşım sağlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Dereköy, Yörenler, Macun ve Hacıyusuflar mahallesi Eren yayla yolunu kullanarak Elmalı Korkuteli karayoluna daha kısa mesafede ulaşım sağlayabilecek.

 

BAŞKAN BÖCEK TALİMAT VERDİ

Çalışmaları yerinde izleyen Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, bölge halkı için son derece önemli olan grup yolunda gerçekleştirilen çalışmalar için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Yolun çok dar ve engebeli bir yol olduğunu söyleyen Başkan Öztürk, “Özellikle kış aylarında kar ve yağışlarda kullanılamayacak hale gelen bir yoldu. Yolumuzla ilgili yaşanan sıkıntılarımızı Muhittin Başkanımıza iletir iletmez hemen çalışmaları başlattı. 10 km’lik Hacıyusuflar ile Gümüşyaka mahallemizi bağlayacak yolumuzda ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu yıl altyapısı tamamlanacak çalışmaların ardından önümüzdeki yıl asfaltlaması yapılacak. Bölgeye ulaşımı da son derece kısaltacak olan grup yolumuzu daha güvenli ve konforlu bir hale kavuşturacak olan Başkanımıza bölge halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum. “Ben sen yok biz birlikte yaparız” diyerek başkanımızla çalışmalarımıza dur durak vermeden devam edeceğiz” dedi.

 

YOL ÇALIŞMASI ÇOBANLARI SEVİNDİRDİ

Bölge sakinlerinden Ferit Takak da Hacıyusuflar Mahallesi’nde otuz yıldır çobanlık yaptığını belirterek, yolun yapılmasının özellikle hayvancılık yapanlar için çok önemli olduğunu söyledi. Takak, “Bu yayla yolumuz ben bildim bileli taşlık, sadece eşeklerle, traktör ve motorla rahatça kullanılabilecek bir yoldu. Yaz aylarında hayvancılık yapanlar çok kullanıyor. Kış aylarında kardan çamurdan ulaşımın zor olduğu bir yol. Bu yolu yaptıranlardan Allah razı olsun. Yolumuz Antalya’ya daha da kısalacak. Başkanımız Muhittin Böcek’e canı gönülden teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.